Alarmsystemen

Iedereen wilt zich thuis of op het werk veilig voelen. Een professionele alarmsysteem kan hierbij helpen. Een op een professionele manier geïnstalleerde systeem maakt uw woning/winkel veiliger. Wij maken gebruik van onder andere hoogwaardige Ajax-alarmsystemen. Dit systeem is volledig draadloos en is in verbinding met uw smartphone of een alarmcentrale. Met het strakke design past het goed bij uw interieur. Het alarmsysteem is uitbreidbaar met vele verschillende sensoren en meer accessoires. Ajax heeft mobiele apps. Hierdoor kan je via je mobiel je alarmsysteem instellen hoe jij dat wilt. Je krijgt meteen een melding op je telefoon als het alarm afgaat.

Iedereen heeft eigen wensen. Wij bieden u een alarmsysteem dat gebaseerd is op uw wensen. Elk pand is uniek, daarom heeft elk pand een ander samenstelling nodig. Wij stellen een het systeem samen door te kijken naar de wensen van u en de eigenschappen van het pand zelf.

Bediening

U kunt gratis applicaties voor zowel Android IOS mobielen downloaden. De app heeft vele verschillende functies, zoals het aan/uitzetten van het systeem. Daarnaast is er ook een applicatie voor desktoppen. In de app kunt u vele verschillende functies in en uit schakelen. U kunt zien wanneer er welke detector afgaat, alarmsysteem in en uitschakelen en nog veel meer. In de app ontvangt u meldingen als het systeem afgaat. Zo weet u precies of er een indringer is of niet. U kunt heel eenvoudige extra sensoren toevoegen via de app, deze sensoren een naam geven en eenvoudig installeren.

Belafspraak

Wij bellen u binnen 24 uur om u alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

Gratis Advies op locatie

Wij komen graag langs bij u op locatie. We maken een offerte op maat.

Draadloos alarmsysteem

Om voor u een passende systeem te plaatsen hebben wij draadloze alarmsystemen. Afhankelijk van uw situatie en wensen helpen wij u met het kiezen van de juiste systeem. Draadloze alarmsystemen zijn heel eenvoudig te plaatsen, ze niet draadloss dus kan je het overal in uw woning/bedrijfspand plaatsen. De draadloze sensoren hebben allemaal langdurige batterijduur. Gemiddelde batterij duur van 1 sensor is tussen de 4 en 5 jaar. U hoeft de batterijen dus niet vaak te wisselen. 

Draadloos & Bedraad

Wij hebben zowel draadloze als bedrade systemen

Simpele bediening

U kunt het systeem eenvoudig aansturen met uw mobiel, tablet of desktop

Moderne design

Het systeem heeft een moderne strakke design wat goed past bij uw interieur

Nieuwste technologie

Wij maken alleen gebruik van het nieuwste en beste systeem

Alle benodigde uitbreidingen

Wij maken gebruik van Ajax alarmsystemen. Ajax heeft tientallen verschillende sensoren, bedieningen, sirene’s en nog veel meer. U heeft gegarandeerd een systeem dat 100% uw behoeften vervult. Door de vele uitbreidmogelijkheden kunnen wij een systeem bouwen wat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd. Ajax heeft onder andere de volgende uitbreidingen:

 • Verschillende bedieningspanelen
 • Signaalversterkers
 • Verschillende beweging detectors
 • Combidetectors
 • Openingsdetector
 • Glasbreukdetector
 • MotionCam (Maakt foto’s bij beweging detectie)
 • Brandalarmen
 • Overstromingsdetector
 • Bediening
 • Paniekknoppen
 • Sirenes
 • Automatisering
 • Integratie van de modules(maak verbinding met detectoren van derden met Ajax mogelijk)
 • Voedingseenheden

Offerte aanvragen

Neem contact op met De Haagse Beveiliging

Wilt u dat wij bij u langskomen om een passende en offerte op maat maken? Maak dan gerust een afspraak voor gratis advies op locatie. Door bij u langs te komen weten wij exact wat u nodig heeft. Heeft u andere vragen? Bel, mail of stuur ons een Whatsapp bericht. U kunt ook een terugbelafspraak maken en wij zorgen ervoor dat onze collega’s u binnen 24 uur terugbellen.