Camerabeveiliging

Beveiliging

Gratis installatie & montage

Wij leveren altijd inclusief installatie en montage. Onze professionele monteurs installeren en monteren het systeem. Wel zo makkelijk!

Ultieme beveiliging voor elke situatie

Bij De Haagse Beveiliging hebben wij passende systemen voor iedere situatie. Of u nou een bedrijf bent of uw woning wilt beveiligen, wij hebben de juiste materialen en systemen om uw werk/leefomgeving te beveiligen. 

Met 13 jaar ervaring hebben wij veel kennis in dit vakgebied. Het installeren van een systeem lijkt erg eenvoudig. Echter is de werkelijkheid ervan anders. Wij weten precies waar we wat moeten plaatsen, welke materialen u nodig heeft, de hoeveelheid aan geheugen, bedraad of draadloos, aantal camera’s, aantal detectoren en nog meer. Laat daarom uw systeem door De Haagse Beveiliging installeren en wees zeker van een superieure beveiliging. 

Wil je advies?

Ben je toch niet zeker over welk systeem bij jou past? Wil je toch liever professioneel advies? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Belafspraak

Wij bellen u binnen 24 uur om u alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

Gratis Advies op locatie

Wij komen graag langs bij u op locatie. We maken een offerte op maat.

Waarom een beveiligings-systeem?

Een beveiligingssysteem, bijvoorbeeld een camerasysteem, kan veel dingen voorkomen. Een beveiligingssysteem schrikt dieven af. Een inbreker zou niet zo gauw een pand kiezen wat enorm goed is beveiligd. Met een camerasysteem kunt u de kwaadaardige personen identificeren. Een alarmsysteem schrikt inbrekers af en geeft u meteen een melding op uw mobiel bij een eventuele detectie.

Afschrikken

Een beveiligingssysteem werkt preventief. Schrik overtreders af en voorkom dat een overtreder uw eigendommen beschadigd.

Identificeren

Een bewakingscamera heeft onder andere als doel om overtreders te identificeren. Hierdoor kan de politie de daders eenvoudiger achterhalen.

Veilige sfeer

Een beveiligingssysteem geeft u een veilige sfeer. U bent 100% zeker dat uw woning/pand goed wordt beveiligd door onze geavanceerde systemen.

Camerabeheer op- uw mobiel

Beelden live bekijken-

Meldingen ontvangen-

Alles op uw mobiel

camera_op_mobiel_bekijken removebg preview

-Meerdere gebruikers

-Beelden terugkijken

-Bekijk alle videokanalen

Alles op uw mobiel

camera_op_mobiel_bekijken removebg preview

-Meldingen ontvangen

-Camerabeheer op uw mobiel

-Beelden live bekijken

-Beelden terugkijken

-Meerdere gebruikers

-Bekijk alle videokanalen

Wij geven u altijd keuzemogelijkheden

Kies uit verschillende cameravormen
Hikvision.ColorVu family
Alarmsysteem die bij uw interieur past
Kies uw intercommodel zelf
Dahua intercom Kit removebg preview