Voor woningen en bedrijven

Camerasysteem

Hikvision.ColorVu family

Camerasysteem Tijdelijk 699,- incl. montage

Wij leveren altijd inclusief installatie en montage. Onze professionele monteurs installeren en monteren het systeem. Wel zo makkelijk!

Camerasysteem De Haagse beveiliging

Beveilig uw pand meteen door camera’s te plaatsen. Wij leveren alleen camera’s van topkwaliteit. Geen onduidelijke beelden, maar haarscherpe beelden. Bekijk de camerabeelden live op uw telefoon, waar u ook bent. Wij bieden zowel bullet als dome camera’s. Afhankelijk van uw wensen bieden wij het meest geschikte aan u aan. We komen langs op locatie om te bekijken hoe we de camera’s strategisch kunnen plaatsen. Voor het installeren van een camerasysteem bent u bij ons op het juiste adres. Met een jarenlange ervaring en een breed portfolio zijn wij een gevestigde naam als het gaat om onder andere camerasystemen. Laat uw woning/onderneming beveiligen door onze expertise. Vraag nu een offerte aan, of maak een terugbel afspraak en we bellen u binnen 24 uur terug.

Wij staan voor u klaar

Gratis advies

Camerabeelden bekijken op uw mobiel

De camera’s die wij plaatsen zijn verbonden met het internet. Dit neemt vele voordelen met zich mee. Eén daarvan is dat je de camerabeelden op elke moment live op je mobiel kan bekijken. Naast real-time bekijken, kan je de camerabeelden ook terugkijken op je mobiel, tablet of computer.

Belafspraak

Wij bellen u binnen 24 uur om u alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

Gratis Advies op locatie

Wij komen graag langs bij u op locatie. We maken een offerte op maat.

Haarscherpe beelden

Wij werken alleen met camera’s van topkwaliteit. Een camera moet duidelijke beelden tonen. U kunt HD kwaliteit beelden real-time bekijken. De camera’s bevatten nachtzicht, dus ook in donker heeft u heldere beelden.

Bij ons heeft u een keuze bij het kiezen van de beeldkwaliteit. Hier kunt u denken aan verschillende kwaliteiten:

  • Full HD (1920×1080 resolutie)
  • Super HD (2560×1440 resolutie)
  • Ultra HD (3072×2048 resolutie)
  • 4K (384×2160 resolutie)

 

U bent dus verzekerd van haarscherpe beelden. Technologie is in de afgelopen jaren enorm gevorderd. Nachtzicht camera’s zijn lang niet meer nodig. Tegenwoordig zijn er camera’s met de zogenaamde “Full Color Technology”. Dit zorgt ervoor dat u in de avond de beelden in kleur ziet. Dus niet meer in zwart/wit beelden net zoals bij nachtzicht camera’s

Scherpe beelden

U bekijkt de beelden in HD of hogere kwaliteit

Beelden bekijken

U kunt de beelden live bekijken op uw mobiel, tablet of desktop

Nachtzicht

Al onze camerasystemen hebben nachtzicht

Nieuwste technologie

Wij maken alleen gebruik van het nieuwste en beste systeem

Camerabeveiliging inclusief installatie

Wij komen bij u langs om de camerasysteem te monteren en installeren. De montage en installatie wordt uitgevoerd door onze eigen opgeleide en gecertificeerde monteurs. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en passie voor het vak. Door jarenlange ervaring weten onze inmiddels de beste kabelroute en plaatsing van de camera’s. Onze monteurs zullen u ook uitleggen en demonstreren hoe het systeem werkt. Bij ons bent u verzekerd van een goed werkende camerasysteem!

Offerte aanvragen

Neem contact op met De Haagse Beveiliging

Wilt u dat wij bij u langskomen om een passende en offerte op maat maken? Maak dan gerust een afspraak voor gratis advies op locatie. Door bij u langs te komen weten wij exact wat u nodig heeft. Heeft u andere vragen? Bel, mail of stuur ons een Whatsapp bericht. U kunt ook een terugbelafspraak maken en wij zorgen ervoor dat onze collega’s u binnen 24 uur terugbellen.