Particulier

Bij u op locatie

Toegangscontrole v.a. 750,- incl. montage

Wij leveren altijd inclusief installatie en montage. Onze professionele monteurs installeren en monteren het systeem. Wel zo makkelijk!

Draadloos & Bedraad

Wij hebben zowel draadloze als bedrade systemen

Simpele bediening

U kunt het systeem eenvoudig aansturen met uw mobiel, tablet of desktop

Moderne design

Het systeem heeft een moderne strakke design wat goed past bij uw interieur

Nieuwste technologie

Wij maken alleen gebruik van het nieuwste en beste systeem

woning cam

Camerabewaking voor uw woning

Het beste advies kunnen wij geven als wij bij u op locatie, bijvoorbeeld bij uw woning, langskomen. Bij De Haagse Beveiliging helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Elk woning is anders, hierdoor moet elk woning ook anders beveiligd worden. Door onze expertise in te zetten zorgen wij voor een bij uw woning passende beveiliging. Wij ontzorgen u door het gehele proces rond de installatie van de benodigde systemen bij u thuis uit handen te nemen.

Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren zijn tegenwoordig steeds meer op zoek naar de manieren om hun woning goed te beveiligen. Dit begint meestal bij een goede camerabeveiliging. Speciaal voor particulieren hebben wij verschillende soorten camera’s. Al onze camera’s zijn van topkwaliteit. Wij geven u het beste advies tijdens het kiezen van de juiste camerabeveiliging. U kunt beelden terugkijken op uw mobiel, tablet of laptop. Daarnaast bieden wij ook draadloze camerasystemen aan. Hierdoor heeft u geen kabel inzicht en is het verplaatsen/plaatsen van de camera’s ook makkelijker.

Waarom De Haagse beveiliging

Wij hebben meer dan 13 jaar ervaring in het vak. Door de jaren heen hebben wij duizenden woningen beveiligd. Inmiddels hebben wij een aardig protfolio met succesvol afgeronde projecten. Wij weten precies wat uw woning nodig heeft voor een optimale beveiliging. Bij ons bent u zeker van de juiste installatie. Ons team aan experts weten alle fijne details van het vak.

Offerte aanvragen

Neem contact op met De Haagse Beveiliging

Wilt u dat wij bij u langskomen om een passende en offerte op maat maken? Maak dan gerust een afspraak voor gratis advies op locatie. Door bij u langs te komen weten wij exact wat u nodig heeft. Heeft u andere vragen? Bel, mail of stuur ons een Whatsapp bericht. U kunt ook een terugbelafspraak maken en wij zorgen ervoor dat onze collega’s u binnen 24 uur terugbellen.