Werkwijze

Installatie van systeem

Camera
Onze werkwijze

Installatie van het systeem

Op het internet kan je tegenwoordig heel simpel een beveiligingssysteem kopen. Het installeren ervan lijkt net zo makkelijk als het bestellen van het product, maar in werkelijkheid is het absoluut niet zo. 

In de afgelopen 12 jaar hebben wij veel dingen geleerd. Wij weten wat we wel en niet moeten doen tijdens het installeren van een systeem. Wij komen kosteloos bij u langs op het systeem te installeren. Wij ontzorgen u, u hoeft zelf niks te doen. Twijfel absoluut niet om uw systeem door ons te laten installeren. 

Onze werkwijze

1
Bespreking
Bij u op locatie
Bespreking

Wij komen gratis bij u op locatie. Hier bespreken we samen wat u wilt en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Wij doen u een voorstel.

2
Afspraak plannen
Datum kiezen
Datum kiezen

In overleg met u plannen wij een datum voor het installeren van de gewenste systeem. Wij komen stipt op tijd op de afgesproken datum. Meestal is het systeem al binnen 24 uur geïnstalleerd! 

3
Installatie
Systeem installeren
Systeem installeren

Ons team aan experts komen langs bij u op locatie om de systemen te installeren. Dit is heel vaak al binnen 1 dag gemonteerd!

4
Onderhoud
Nazorg
Systeem onderhoud

Onze monteurs laten alles achter zoals het was. Wij werken erg netjes, wij zullen nooit een vuil en/of afval achterlaten. Om ervoor te zorgen dat de geplaatste systemen een lange levensduur krijgen bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan. Klik hier

Belafspraak

Wij bellen u binnen 24 uur om u alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

Gratis Advies op locatie

Wij komen graag langs bij u op locatie. We maken een offerte op maat.

De Haagse beveiliging

De meest betrouwbare huisbeveiliging-service

Zowel voor particuliere klanten als zakelijke klanten hebben wij passende oplossingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Zakelijk

Wij hebben passende oplossingen voor uw bedrijfspand 

Particulier

Wij zorgen dat u zich thuis veilig voelt. Wij creëren een veilige leefomgeving. 

Offerte aanvragen

Neem contact op met De Haagse Beveiliging

Wilt u dat wij bij u langskomen om een passende en offerte op maat maken? Maak dan gerust een afspraak voor gratis advies op locatie. Door bij u langs te komen weten wij exact wat u nodig heeft. Heeft u andere vragen? Bel, mail of stuur ons een Whatsapp bericht. U kunt ook een terugbelafspraak maken en wij zorgen ervoor dat onze collega’s u binnen 24 uur terugbellen.