1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden
  1.1 Door het bestellen op onze site www.dehaagsebeveiliging.nl, gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden die wij hanteren.
  1.2 Door bij www.dehaagsebeveiliging.nl te bestellen gaat u akkoord met onze voorwaarden die wij hanteren en die op onze website zijn vermeld, dus niet de voorwaarden die de koper hanteert.
 1. Recht op wijzigen
  2.1 De Haagse Beveiliging behoudt het recht om prijzen, leverings- en betalingsvoorwaarden, algemene voorwaarden elk moment te wijzigen.
  2.2 De Haagse Beveiliging blijft altijd het recht behouden om prijzen van onze producten elk moment te wijzigen.
  2.3 De Haagse Beveiliging blijft altijd het recht behouden om het assortiment te wijzigen en/of te verwijderen zolang het verkoopproces loopt.
 1. Betaling
  3.1 Tijdens het bestelproces kunt u aangeven op welke wijze de betaling tot stand zal komen. U kunt kiezen om te betalen via iDEAL, Creditcard, Paypal.
  3.2 Betaling geschiedt bij verzending van de bestelling vooraf.
 1. Prijzen
  4.1 Alle op de website vermelde prijzen zijn in euro’s en exclusief BTW. Verzendkosten zijn (tenzij anders vermeld) niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs via onze website gecommuniceerd.

4.2 De Haagse Beveiliging kan haar prijzen aanpassen. Prijswijzigingen gelden vanaf het moment van publicatie op de website en gelden niet voor bestellingen die op dat moment reeds zijn gedaan.

4.3 De Haagse Beveiliging kan niet worden gehouden aan prijsvermeldingen die onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van invoer, verschrijvings- of drukfouten. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend.

 

 1. Omgang met product
  5.1 Onze producten gaan altijd gecontroleerd naar de klant toe.
  5.2 Als een product schade vertoont door niet correct omgaan met het product of door uw schuld dan zal De Haagse Beveiliging hier niet verantwoordelijk voor zijn.
 2. Valuta
  6.1 Onze prijzen worden in Euro’s aangegeven exclusief 21% BTW. 
  6.2 Prijzen worden pas met BTW berekend bij het afhandelen van uw bestelling, daar wordt meteen ook de totale bedrag inclusief 21% BTW aangetoond
 3. Website
  We zorgen ervoor dat onze gegevens op onze website altijd up-to-date zijn.
 1. Leveringsvoorwaarden

8.1 Alle artikelen uit onze website zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders aangegeven. Indien een artikel uitverkocht of niet meer leverbaar is, zal De Haagse Beveiliging u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.

8.2 De Haagse Beveiliging zal trachten bestellingen binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden, tenzij op de website afwijkende levertermijnen staan vermeld of u hiervan een bericht krijgt via email.

8.3 De leveringstermijn van een product wat op uw verzoek wordt (na)besteld kan een levertijd van maximaal 30 dagen hebben.
8.4 De bestelling moet uiterlijk 30 dagen na opdracht zijn geleverd bij de consument. Indien het niet mogelijk blijkt een bestelling binnen 30 dagen te leveren wordt de consument daarover tijdig geïnformeerd en heeft hij het recht de bestelling kosteloos te annuleren. In dat geval zal De Haagse Beveiliging voor terugbetaling zorgen. 

8.5 Levering in gedeelten is toegestaan.

 

 1. In behandeling
  9.1 Wij nemen een bestelling in behandeling als de betaling succesvol is afgerond door mollie.
 1. Annuleren
  10.1 Als de klant de bestelling wil annuleren, moet de klant dit melden via info@dehaagsebeveiliging.nlbinnen 5 werkdag na plaatsing van bestelling of ontvangst van uw product.
  10.2 Bij het niet aanmelden via info@dehaagsebeveiliging.nlbinnen de 5 werkdagen na ontvangst van uw product of plaatsing van uw bestelling nemen wij de annulering niet in behandeling en bent u verplicht om het product af te nemen.
  10.3 Door bij De Haagse Beveiliging te bestellen gaat u akkoord met onze voorwaarden die wij hanteren en die op onze website zijn vermeld dus niet de voorwaarden die koper hanteert.
 1. Schade aan product
  11.1 Bij schade aan het product moet u binnen 7 dagen van ontvangstdatum melden via info@dehaagsebeveiliging.nl.
  11.2 Uw product moet ongebruikt teruggezonden worden naar:

De Haagse Beveiliging
Schalk Burgerstraat 36,
2572 TZ Den Haag

Hierbij bijgevoegd een formulier met de reden van retour.
De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

12. Privacy

Door bij De Haagse Beveiliging een product te bestellen gaat u akkoord met het feit dat wij uw persoonlijke gegevens opslaan. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt en wij voldoen aan de verplichtingen van de privacywet, uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt voor De Haagse Beveiliging doeleinden.

13. Tot slot

Alles op de website van De Haagse Beveiliging mag niet door derden gebruikt worden.

Adres:
De Haagse Beveiliging
Schalk Burgerstraat 36,
2572 TZ Den Haag

info@dehaagsebeveiliging.nl
www.dehaagsebeveiliging.nl

KvK Utrecht: 77893468
BTW nummer: NL861188457B01