Voor woningen en bedrijven

Intercom

Intercom v.a. 350,- incl. montage

Wij leveren altijd inclusief installatie en montage. Onze professionele monteurs installeren en monteren het systeem. Wel zo makkelijk!

Wat is een intercom

Met een intercom kunt u zien wie er aanbelt. Naast het zien wie er aanbelt kunt u ook communiceren met de bezoekers. Met een intercom kunt u door middel van een hoogwaardig kwaliteit camera uw bezoeker haarscherp zien. 

Voor het installeren van een intercom bent u bij ons op het juiste adres. Met een jarenlange ervaring en een breed portfolio zijn wij een gevestigde naam. Laat uw woning/onderneming beveiligen door onze expertise. Vraag nu een offerte aan, of maak een terugbel afspraak en we bellen u binnen 24 uur terug.

Mogelijkheden met de intercom

Wij bieden intercomsystemen met diverse mogelijkheden aan. Hierdoor hebben wij een bij u passend systeem tot ons beschikking. Een deurintercom heeft vele specificaties, enkele daarvan zijn:

  • Camera met HD-kwaliteit
  • Duidelijke video opnames
  • Live beelden bekijken op uw mobiel

 

Door de kwalitatieve HD camera’s kunt u haarscherp zien wie er aanbelt. De intercom maakt duidelijke video opnames zodat u deze kunt terugkijken. Daarnaast beschikt de intercom natuurlijk over een deurbel. Deze kunt u koppelen aan uw mobiel en een melding ontvangen zodra er iemand aanbelt.

Wij staan voor u klaar

Gratis advies

Belafspraak

Wij bellen u binnen 24 uur om u alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

Gratis Advies op locatie

Wij komen graag langs bij u op locatie. We maken een offerte op maat.

Interesse in een intercomsysteem?

Wij zorgen er voor dat uw de juiste intercomsysteem aanschaft. Wij helpen u graag bij het kiezen. Wij snappen heel goed dat niet iedereen dagelijks een intercom installeert. Wij bieden daarom een volledige installatie en montage. 

Zowel voor particulier als zakelijk hebben wij passende intercomsystemen. Neem gerust contact met ons op of maak een terugbelafspraak. Gaat het om een groter project? Maak gerust een afspraak voor een advies op locatie!

Scherpe beelden

U bekijkt de beelden in HD of hogere kwaliteit

Beelden bekijken

U kunt live kijken wie er aanbelt op uw mobiel, tablet of desktop

Nachtzicht

Al onze intercomsystemen hebben nachtzicht

Nieuwste technologie

Wij maken alleen gebruik van het nieuwste en beste systeem

Offerte aanvragen

Neem contact op met De Haagse Beveiliging

Wilt u dat wij bij u langskomen om een passende en offerte op maat maken? Maak dan gerust een afspraak voor gratis advies op locatie. Door bij u langs te komen weten wij exact wat u nodig heeft. Heeft u andere vragen? Bel, mail of stuur ons een Whatsapp bericht. U kunt ook een terugbelafspraak maken en wij zorgen ervoor dat onze collega’s u binnen 24 uur terugbellen.