Voor woningen en bedrijven

Toegangscontrole

Toegangscontrole v.a. 250,- incl. montage

Wij leveren altijd inclusief installatie en montage. Onze professionele monteurs installeren en monteren het systeem. Wel zo makkelijk!

Toegangscontrole

Geef alleen geautoriseerde en gecontroleerde toegang tot uw pand of bepaalde delen van uw pand. Denk hierbij aan het toegang verlenen voor uw personeel. Door middel van een kaart of tag kan een persoon toegang krijgen. De mogelijkheden zijn veel, wij kijken samen met u naar uw wensen. Aan de hand hiervan kunnen wij voor u specifiek een passende offerte maken. Voor het installeren van een toegangscontrole bent u bij ons op het juiste adres. Met een jarenlange ervaring en een breed portfolio zijn wij een gevestigde naam. Laat uw woning/onderneming beveiligen door onze expertise. Vraag nu een offerte aan, of maak een terugbel afspraak en we bellen u binnen 24 uur terug.

Wij staan voor u klaar

Gratis advies

Beveiliging en beheersbaarheid

Door alleen geautoriseerde personen toegang te verlenen tot bepaalde omgevingen beveiligd u uw waardevolle eigendommen. Er zijn vele toepassingen, denk hierbij aan het alleen toegang verlenen aan uw personeel tot de personeelskamer. De mogelijkheden zijn oneindig, u vraagt en wij draaien. 

De voordelen

Belafspraak

Wij bellen u binnen 24 uur om u alles uit te leggen en uw vragen te beantwoorden.

Gratis Advies op locatie

Wij komen graag langs bij u op locatie. We maken een offerte op maat.

Waarom een toegangscontrole

Een toegangscontrole zorgt voor veiligheid. U kunt zelf bepalen wie er waar toegang tot heeft. U kunt heel gemmakelijk bepaalde delen van uw pand afschermen. Een toegnsgcontrole -systeem kan gebruikt worden in vele verschillende sectoren. Een aantal voorbeelden zijn:

Offerte aanvragen

Neem contact op met De Haagse Beveiliging

Wilt u dat wij bij u langskomen om een passende en offerte op maat maken? Maak dan gerust een afspraak voor gratis advies op locatie. Door bij u langs te komen weten wij exact wat u nodig heeft. Heeft u andere vragen? Bel, mail of stuur ons een Whatsapp bericht. U kunt ook een terugbelafspraak maken en wij zorgen ervoor dat onze collega’s u binnen 24 uur terugbellen.