Over ons

Wij maken het verschil​

Bel ons

070 415 88 34

De Haagse beveiliging

Jarenlang maken wij woningen en ondernemingen veiliger door onze geavanceerde camera -en alarmsystemen. Met passie en expertise gaan wij dagelijks aan de slag om mensen een veiliger leefomgeving te geven. 

Elke dag leren wij als team steeds meer. We vergroten ons kennis door van elkaar te leren en elkaar te helpen. Het succes van De Haagse beveiliging zit hem in de samenwerking en de vertrouwen van onze klanten. Wij willen een langdurig relatie met onze klanten. Dit doen we door klaar te staan voor onze klanten bij vragen of wanneer een klant ondersteuning nodig heeft. 

Camerabewaking

24/7 Opname

Robuuste Hulp

Wij bekijken het problemen en voeren een passende oplossing uit

Passie

Paraatheid

Kwaliteit

Ons doel is om de beveiliging van uw pand te verbeteren

Iedereen wilt een veilige leef/werksfeer. Wij als De Haagse Beveiliging willen daar voor zorgen. Wij zijn al meer dan 12 jaar in het vak en hebben inmiddels duizenden panden/woningen beveiligd. 

Veranderende technologieën

“Om bij te blijven is het enorm belangrijk dat we de snel veranderende technologieën bijbenen. Wij proberen om altijd één stap voor te zijn. Zo kunnen wij de beste en nieuwste kwaliteiten leveren aan onze klanten”

Service

“Het is natuurlijk enorm motiverend en leuk als je een nieuwe klant erbij krijgt. Maar het is net zo belangrijk om je huidige klanten te behouden. Dit doen wij door topservice aan te bieden. Wij staan 24/7 voor u klaar. Heeft u vragen en/of problemen? Wij zijn er voor u”

Passie en liefde

“Wij doen dit werk al jaren met passie en liefde. Wij geloven erin dat als je iets met passie en liefde doet, de resultaten beter zijn. Elke dag zetten wij ons 100% in voor onze klanten”

Professionele monteurs met passie

Alles wat wij doen, doen wij met passie en liefde. Maar helaas kom je met passie en liefde alleen niet heel ver. Wij mixen passie en liefde met ervaring en professionaliteit. Al onze monteurs zijn professionals en hebben jaren ervaring in het vak.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem contact op